Att jobba för oss 

Som anställd hos Otiga vill vi att du ska känna tillhörighet. Vi värnar om långvariga relationer där vi alltid kan hålla vad vi lovat dig som anställd och våra kunder. Därför jobbar vi hårt och engagerat för att alltid finnas tillgängliga för dig.

Vi bryr oss också lite extra om hur det går för dig på din arbetsplats. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med oss i ryggen, så att du kan göra ett bra jobb för våra kunder.

Vi på Otiga kan den lokala marknaden och dess arbetsplatser. Det gör att vi kan matcha dig perfekt, så att din nya arbetsplats känns helt rätt för dig.

När du börjar på ditt nya arbete sköter vi ofta introduktionen till den nya arbetsplatsen och dessutom ansvarar vi för att du får all nödvändig information, samt den uppföljning och stöttning som du behöver för att kunna göra ett bra jobb. 

  

  

Våra senaste blogginlägg

Tips i skrivandet av det personliga brevet

Tips i skrivandet av det personliga brevet

Det finns delade meningar inom rekryteringsbranschen huruvida du som kandidat skall skriva och skicka med ett personligt brev (PB) eller inte.

Läs inlägg
 Tips i CV skapandet

Tips i CV skapandet

Söker du nytt jobb och utmaningar? Sitter du och skruvar på ditt CV? Här kommer enkla tips på hur du gör ditt CV attraktivt för rekryterare och arbetsgivare, skapat i ett perspektiv av en rekryterare!

Läs inlägg
Åtta tips för videointervju

Åtta tips för videointervju

Videointervjuer blir mer populära inom rekryteringsprocesser. För en del personer kan detta vara stressande och utmanande.

Läs inlägg

Se fler blogginlägg

  

  

Vanliga frågor


Läs våra tips om hur man skriver en bra ansökan här.

Eftersom du är anställd av Otiga så är målet alltid att så snabbt som möjligt hitta ett nytt uppdrag ute hos någon av våra andra kunder.

Efter att du ansökt om ett nytt jobb, sitter du ivrigt och väntar på återkoppling om tjänsten du har ansökt om. När telefonsamtal väl kommer och du blir inbokad på intervju sitter du förväntansfull och nervös och funderar på hur du bäst kan förbereda dig? Läs våra tips här