Att jobba för oss 

Som anställd hos Otiga vill vi att du ska känna tillhörighet. Vi värnar om långvariga relationer där vi alltid kan hålla vad vi lovat dig som anställd och våra kunder. Därför jobbar vi hårt och engagerat för att alltid finnas tillgängliga för dig.

Vi bryr oss också lite extra om hur det går för dig på din arbetsplats. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med oss i ryggen, så att du kan göra ett bra jobb för våra kunder.

Vi på Otiga kan den lokala marknaden och dess arbetsplatser. Det gör att vi kan matcha dig perfekt, så att din nya arbetsplats känns helt rätt för dig.

När du börjar på ditt nya arbete sköter vi ofta introduktionen till den nya arbetsplatsen och dessutom ansvarar vi för att du får all nödvändig information, samt den uppföljning och stöttning som du behöver för att kunna göra ett bra jobb. 

  

  

Våra senaste blogginlägg

Vad är Employer Branding och varför är det så viktigt?

Vad är Employer Branding och varför är det så viktigt?

Ett företags varumärke är det rykte företaget har som arbetsgivare. Employer Branding är alltså de aktiviteter ett företag gör för att kommunicera vad som gör företaget till en attraktiv arbetsplats.

Läs inlägg
Varför ska du använda en rekryteringsbyrå?

Varför ska du använda en rekryteringsbyrå?

Att anställa rätt person för en tjänst kan vara både utmanande och tidskrävande. för att säkerställa processens kvalitet och skapa trygghet för både dig själv och kandidaterna är det en bra idé att få experthjälp från en rekryteringsbyrå.

Läs inlägg
Rekrytering på sociala medier

Rekrytering på sociala medier

Syns ditt företag på sociala medier? Sociala medier är också en självklar plats att leta efter nya medarbetare. I följande inlägg diskuterar vi vikten av användning av sociala medier vid rekrytering och ger några tips om hur man bäst gör det.

Läs inlägg

Se fler blogginlägg

  

  

Vanliga frågor


Läs våra tips om hur man skriver en bra ansökan här.

Eftersom du är anställd av Otiga så är målet alltid att så snabbt som möjligt hitta ett nytt uppdrag ute hos någon av våra andra kunder.

Efter att du ansökt om ett nytt jobb, sitter du ivrigt och väntar på återkoppling om tjänsten du har ansökt om. När telefonsamtal väl kommer och du blir inbokad på intervju sitter du förväntansfull och nervös och funderar på hur du bäst kan förbereda dig? Läs våra tips här